Šéfkuchař Černý je dražší než jeho bývalý zaměstnavatel Riccardo Lucque. Lepší jídlo než v „lacinějších“ Bottegách ale v Dejvické 34 nedostanete.
Foto: Radek Úlehla

Všichni čekali, čím překvapí šéfkuchař Tomáš Černý. Dlouho vařil v luxusní italské restauraci La Finestra na pražském Starém Městě, odkud přešel jen za roh do Bistra Kaprova otevřeného na podzim 2017, jemuž coby první šéf kuchyně vtiskl jasně italskou DNA. Jenže odsud zakrátko zmizel. Teď je Černý zpátky s vlastním bistrem Dejvická 34, pojmenovaným módně po jeho adrese v pražských Dejvicích. Součástí projektu je i sousední Aperitivo, kde si můžete nakoupit domů.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.