MeatEater
Foto: Radek Úlehla

Věděl jsem, že to Daniele Govoni myslí vážně, když mi před časem řekl, že chce v Praze otevřít nejlepší "steakárnu". Zaprvé o masu něco ví, je evropský šampion v barbecue a často se účastní i světových soutěží "steakařů". A zadruhé si dobře pamatuju výbornou vinohradskou restauraci Maso je maso, již otevřel s Matteem De Carlim, majitelem a šéfkuchařem pražské italské restaurace Casa De Carli. Ta bohužel po roce předčasně zavřela, určitě ale byla unikátní v tom, že pod jednou střechou spojovala právě sofistikované barbecue a steaky. Jedná se sice o dva opačné kulinářské postupy, oba ale vedou ke stejnému výsledku: křehkému a šťavnatému masu na talíři.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.