Ředitel karlovarského závodu Jan Becher Vladimír Darebník patří mezi dva vyvolené, kteří vědí, jak se dělá Becherovka.
Foto: hr
Jen šest až sedm lidí poznalo od druhé světové války, kdy Karlovy Vary opustlili poslední členové rodiny Becherů, tajemství receptu, podle kterého se vyrábí slavný hořký likér. Poslední dva z nich odpovídají za to, aby Becherovka chutnala co nejvíce jako tenkrát. Je těžké podle nich Becherovku vyrobit?

Kdo jsou dva vyvolení, kteří znají recept na Becherovku? Oba dva pracují v Karlových Varech. Jeden je ředitelem pro strategii a rozvoj výroby, druhý výrobním ředitelem továrny. Nemohou spolu nasednout do auta, nemohou spolu letěl letadlem a tajemstvím, které znají, jsou vázáni až do konce svého života.

Vladimír Darebník: Pamatuji si algoritmus a vím, kde hledat vodítka

Ředitel karlovarského závodu (ústředí společnosti Jan Becher sídlí v Praze, pobočka v Karlových Varech má na starosti výrobu a logistiku) sám sebe považuje spíše za zálohu než za aktivního strážce tajemství Becherovky.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.