Jan Beer
Foto: Archiv Jana Beera
Zakladatel a ředitel odborného učiliště pro odsouzené, které funguje ve věznici v Jiřicích, je stálým hostem v Café Faux Pas na Vinohradech, kam rád bere i své hosty. Sám si obvykle vybírá z místní nabídky sladkých a slaných palačinek.

Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. Server IHNED.cz proto oslovil manažery, podnikatele a obchodníky, pro které jsou restaurace často druhou "kanceláří". V jednoduchém dotazníku popsali místo, které by pro byznys lunch doporučili i ostatním kolegům. Ať už kvůli dobrému jídlu, prostředí nebo obsluze.

Jan Beer, zakladatel a ředitel středního odborného učiliště ve věznici v Jiřících u Nymburka, doporučuje pražské Café Faux Pas.

Proč jste vybral zrovna tuto restauraci?
Za originální považuji jídelní lístek - je to samá palačinka, občas říkám: "Dáme si schůzku v palačinkárně." Nejde jen o sladkou, ale i slanou nabídku.

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?
Ano.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.