Jan Beer
Foto: Archiv Jana Beera
Zakladatel a ředitel odborného učiliště pro odsouzené, které funguje ve věznici v Jiřicích, je stálým hostem v Café Faux Pas na Vinohradech, kam rád bere i své hosty. Sám si obvykle vybírá z místní nabídky sladkých a slaných palačinek.

Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. Server IHNED.cz proto oslovil manažery, podnikatele a obchodníky, pro které jsou restaurace často druhou "kanceláří". V jednoduchém dotazníku popsali místo, které by pro byznys lunch doporučili i ostatním kolegům. Ať už kvůli dobrému jídlu, prostředí nebo obsluze.

Jan Beer, zakladatel a ředitel středního odborného učiliště ve věznici v Jiřících u Nymburka, doporučuje pražské Café Faux Pas.

Proč jste vybral zrovna tuto restauraci?
Za originální považuji jídelní lístek - je to samá palačinka, občas říkám: "Dáme si schůzku v palačinkárně." Nejde jen o sladkou, ale i slanou nabídku.

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?
Ano.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.