Šéfkuchař Jan Punčochář v restauraci Le Terroir
Foto: HN - Jiří Koťátko
Do žebříčku nejlepších restaurací Česka začínají zasahovat podniky mimo hlavní město. Restaurace Le terroir si sice obhájila první pozici Top restaurace a za ní skončil Zdeněk’s Oyster bar, oběma pražským podnikům ale šlape na paty beskydská restaurace Miura.

Přechod šéfkuchaře Michala Götha z Brna do Beskyd se hotelu Miura v Čeladné vyplatil. Právě po jeho příchodu do moderního objektu s golfovým hřištěm začíná zdejší restaurace šlapat na paty pražským podnikům.

Prvenství v letošní ročence žebříčku nejúspěšnějších restaurací sice obhájila Le terroir šéfkuchaře Jana Punčocháře, beskydská Miura skončila hned za pražským Zdeněk’s Oyster bar.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.