hlávkový salát
Foto: foto: HN - Ivo Goldbach
Hlávkový salát podle šéfkuchaře Petra Fučíka z knihy Sexy moderní česká kuchyně lze připravit rychle a bez větších obtíží i doma. Navíc skvěle chutná a hodí se do horkých letních dnů.

Lehký hlávkový salát s uzeným úhořem, křepelčím vejcem a ředkvičkou může být ideální jídlo na oslavu, slavnostní oběd, nebo jen ke grilování. Je jednoduchý na přípravu a skvěle chutná.

Pokud některé z ingrediencí nebudete moci sehnat, nebo budou příliš nákladné, udělejte menší úpravy. Hlávkový salát s uzeným pstruhem, slepičím vejcem a ředkvičkou nechutná o nic hůř.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.