Restaurace Villa Richter
Foto: Villa Richter
Na hosty čeká foie gras s pistáciemi, lahodný humří krém či grilovaný candát. Firemní klientela může v Piano Nobile využít uzavřené salonky i možnost uspořádat degustaci vín.

V jednom z nejromantičtějších míst staré Prahy najdou hosté hned dvě restaurace - zatímco Terra je zaměřena na italskou gastronomii, luxusní Piano Nobile nabízí průřez českou a mezinárodní kuchyní v gurmet podobě.

Speciality české kuchyně necháme tentokrát stranou a pustíme se do průzkumu mezinárodně laděných jídel, při jejichž přípravě se šéfkuchař snaží používat netradiční suroviny i kreativní kombinace.

A také často pracuje s vínem či révou, jež má i na talíři připomínat, že se nacházíte uprostřed nejstarší české vinice.

Z předkrmů zaujme neotřelé chuťové propojení teriny z kachních jater s nasládlými ořechy, foie gras jsou totiž obalené v drcených pistáciích a na talíři je doprovází omáčka z portského vína doplněná karamelizovanými kuličkami vína, které jinak nasládlému pokrmu dodávají příjemnou svěžest.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.