Zájezdní hostinec Na Štěpáně
Foto: Na Štěpáně
Na místě dnešního zájezdního hostince stála krčma už v 15. století. Na jídelním lístku dnešního podniku jsou klasické české speciality. Hostinec Na Štěpáně sází na mělnická vína.

Poctivá gastronomie s recepty klasické české kuchyně, suroviny od regionálních dodavatelů i důraz na prvorepublikové tradice. To jsou pilíře příjemné zájezdní "hospody", která čeká na hosty při cestě z Prahy do Mělníka.

Krčma u Labe v místě zvaném Na Štěpáně stávala již v 15. století, později se proměnila v zájezdní hostinec, který se dnes snaží o renesanci poctivé venkovské kuchyně. Šéfkuchař klade důraz na regionální suroviny a využívá zvěřinu z kokořínských lesů, mělnickou zeleninu, hostínský chřest či bylinky z Turska u Kralup.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.