"Neustále se nemohu nabažit Frankovky 2007 barrique od Františka Mádla z Velkých Bílovic," přiznává Ivo Dvořák.
Foto: HN – Jiří Koťátko
Ivo Dvořák, jeden z nejlepších sommelierů v Česku, odborník na snoubení vína a pokrmů a oblíbený vinařský lektor, je zároveň i jedním z garantů podniků v soutěži Top vinařský cíl. V rozhovoru hovoří především o kvalitě servisu vína u nás, o profesionalitě při snoubení vín a pokrmů a šíři a kvalitě nabídky na našem trhu. "Některá gastronomická zařízení mají velmi vysoké marže na vínech a de facto si tím ,zabíjí’ vlastní byznys," říká například.
Vývoj vinařských zařízení v Česku je v posledních letech překotný. Jak je to ale s jejich kvalitou? Z mého pohledu je kvalita mnohých vinných barů a...

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.