Pro šéfkuchaře restaurace Field Radka Kašpárka jsou prioritou spokojení hosté.
Foto: David Turecký
Restaurace Field šéfkuchaře Radka Kašpárka získala prestižní gastronomické ocenění. Stala se tak třetím michelinským podnikem u nás. Kromě originální kuchyně zaujal Field i minimalistickým interiérem.

Dosud michelinské ocenění obhajovaly pouze dvě české restaurace: Alcron šéfkuchaře Romana Pauluse a La Degustation Bohême Bourgeoise v čele s Oldřichem Sahajdákem. Nově se "gastronomickým Oscarem" pyšní i restaurace Field.

Legendární gastronomický průvodce, k němuž se upírají zraky nejednoho světového šéfkuchaře, vychází vždy na jaře. Letos se michelinští gourmeti, již favorizované restaurace nepozorovaně navštěvují, rozhodli udělit hvězdičku podniku, kde jednotlivé pokrmy dokážou hosty ohromit i překvapit.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.