Restaurace Asian Temple
Foto: HN - Milan Bureš
Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z tuňáka či maso na japonském grilu. Tradičně oblíbenou položku představují i asijské saláty.

Po trochu pomalejším rozjezdu ukazuje chrám asijských chutí v Bílkově ulici svůj skutečný potenciál. Hlavním tahounem kosmopolitního týmu je nový asijský šéfkuchař Nyoman Purnat, usazený již několik let v Praze.

Šéfkuchař Nyoman Purnat, usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan z Bali, převzal kuchyni Asian Temple v loňském létě a během několika měsíců výrazně proměnil stávající menu. Zůstává sázka na pestrou kolekci nejatraktivnějších pokrmů z nejlepších asijských kuchyní, v novém podání má ovšem jídlo daleko větší šmrnc, ať už se týká samotné chuti, vizuální podoby či pestrého využití surovin.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.