Salát z máslové dýně, s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem od šéfkuchaře Marka Fichtnera - Ilustrační foto
Foto: Petr Šoukal
Mezi nejčastější lednová předsevzetí Čechů patří podle průzkumů zhubnutí. Obrátili jsme se na špičkové české šéfkuchaře a zeptali se jich, jaká zdravá a lehká jídla bychom si měli vařit. Tip na snídani dodal Jan Punčochář, na oběd Radek Kašpárek a večeři doporučil Roman Paulus.

S příchodem roku 2017 se mnozí z nás pustili do plnění novoročních předsevzetí. Mezi ta nejčastější patří hubnutí a celková změna životního stylu, jak pomocí průzkumu zjistila síť výživových poraden Naturhouse. Tedy změna k lepšímu, samozřejmě.

S otázkou, co si lze na talíři dopřát bez výčitek, jsme se obrátili na povolané v gastronomických kruzích – úspěšné české šéfkuchaře. Co zdravého by uvařili sami sobě?

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.