Pikantní krevety
Foto: gourmetguru
Na jídelním lístku karlínského Gate restaurantu, kde byl Gourmetguru jednou či dvakrát na večerní skleničce, se nově objevila mořská specialita. Pikantní krevety s chilli papričkou a exotickým salátem Gourmetguru s chutí vyzkoušel.

Mořským plodům Gourmetguru přišel na chuť dávno. Večeři si tu a tam zpestřuje chobotnicemi nebo škeblemi, zvláště má ale rád krevety. Drobné krevetky s petrželkou a citronem v Česku před lety umetaly cestičku pestřejším chuťovým variacím i krevetám středním a větším.

V jídelním lístku karlínské restaurace Gate, kterou objevil na Sokolovské vedle viaduktu, Gourmetgurua jako milovníka ostřejších chutí zaujala novinka – grilované pikantní krevety. Usadil se tedy v nekuřáckém spodním patře podniku hned naproti akváriu s rybkami a za chvíli už mu milá servírka přinášela na stůl krevety s chilli papričkou, česnekem, parmazánovým krémem, petrželovým olejem a salátem z asijské listové zeleniny mizuna.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.