Restaurace Blue Orange
Foto: HN - Jan Mudra
Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za zkoušku stojí v medu a chilli pečená hovězí žebra i farmářské kuře plněné špenátem. Zajímavý průsečík české a francouzské kuchyně představují pečená kachní prsa s polentovými noky a červeným zelím s jablky.

Blue Orange Business Resort v pražských Letňanech je privátní fitness a wellness centrum postavené na klubové bázi, nicméně jeho restaurace je samozřejmě přístupná všem hostům. Součástí areálu je parkoviště a čtyřhvězdičkový hotel.

Nabídka příjemné restaurace s komorní atmosférou a nádhernou terasou, která je součástí populárního wellness a fitness klubu, je rozkročená mnoha směry − od pestré kolekce snídaní, v níž nechybí ovesná kaše či kaše z módních chia semínek, přes zdravá fitness jídla až po klasickou nabídku pasty a masa.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.