Portfolio restaurant
Foto: Archiv restaurace
Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za příklad poslouží pečené mušle svatého Jakuba servírované s jemným dýňovým pyré, plátky jablíček a kaštanovým krémem. Skvělá jsou kachní játra s kdoulemi i jehněčí kotletky.

Jednoduché, ale maximálně působivé. Takové by mohlo být krédo nové restaurace Portfolio, která funguje od loňského léta. A týká se to jak interiéru, tak kreativní kuchyně.

Podnik umístěný na křižovatce nedaleko náměstí Republiky zaujme příjemným a vzdušným interiérem vytvořeným českými designéry, pohodovou atmosférou a hlavně vzorně sestaveným menu.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.