Cukrárna Myšák
Foto: archiv cukrárny
Vitrínu vyhlášené prvorepublikové cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici zakrývá kovová mříž. Cedule na dveřích však slibuje novou cukrárnu. Většinový majitel celého objektu, skupina KOH-I-NOOR, prostor pronajala společnosti Ambiente. Chceme navázat na tradici cukrárny Myšák," potvrdil majitel Ambiente Tomáš Karpíšek.

Do prvorepublikové cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici v centru Prahy si kolemjdoucí pro zákusky chodili už od roku 1911. Podnik cukráře Františka Myšáka vznikl sice už v roce 1904, na adresu poblíž Václavského náměstí se ale přestěhoval až o sedm let později.

Nyní ale Gourmetguru pozoruje prázdnou vitrínu přes kovovou mříž. Posledních devět let cukrárnu Myšák provozovala společnost Ice Art Petra Freiwalda, to je však minulostí a cedule na dveřích hlásá: "Dočasně uzavřeno, připravujeme pro vás novou cukrárnu."

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.