Gastronomická událost Večeře v oblacích se pořádá ve 40 zemích světa. V září se vrátila do Prahy.
Foto: Archiv restaurace
Do Prahy se vrátila akce "Dinner in the Sky", jídlo servírované v oblacích. Pro hosty vaří vídeňský šéfkuchař Roland Huber oceněný michelinskou hvězdou. Vyzkoušeli jsme oběd složený z pečených červených krevet, telecího masa se saké a malinového dezertu.

Páteční předpověď počasí není nejpříznivější. Déšť ale organizátorům akce Dinner in the Sky, respektive Brunch nebo Lunch, na který jsme přišli, nevadí. Plošina s kuchyní a hosty, kterou vyvezou jeřábem do výšky 50 metrů, má nad sebou stříšku. Silnější vítr nehrozí, ve vinohradských Riegerových sadech se proto po skleničce sektu v zázemí přesouváme přímo k plošině.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.