Restaurace Unic
Foto: Archiv restaurace
Nový koncept restaurace home by Unic postavil šéfkuchař na české kuchyni inspirované přírodou. Gourmetguru vyzkoušel osm hodin pečenou krkovici z kance s kořenovou zeleninou a oranžové víno ze Znojma. V pražském obchodním centru otevřely nové pobočky čtyři restaurace s mezinárodní kuchyní.

Rezerva naoranžovo

Čtyřhvězdičkový hotel Unic Prague v pražské Soukenické ulici otevřel restauraci v přízemí. Místní šéfkuchař Petr Šmrha začínal v plzeňském Hotelu Continental a v Praze vařil v hotelu Hilton Prague či Crowne Plaza. Nový koncept restaurace home by Unic postavil na české kuchyni inspirované přírodou. Host si může vybrat ze čtyř menu pojmenovaných podle původu použitých surovin jako Statek, Jezero a řeka, Les a louka nebo Zahrada.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.