Přízemí cukrárny Myšák.
Foto: Filip Šlapal
Zrekonstruovaná cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici funguje nově pod taktovkou Ambiente. Bohaté snídaně se tu servírují po celý den, v nabídce dortíků a lahůdek nechybí sacher, větrník ani šunkový chlebíček se salátem.

Gourmetguru si nemohl nechat ujít návštěvu zrekonstruované legendární pražské cukrárny Myšák. Ačkoliv se do podniku ve Vodičkově ulici vydal hned časně z rána, aby zde posnídal, spěchat nemusel, snídani tu totiž podávají po celý den.

Pohár myšák: tři kopečky vanilkové zmrzliny, griliáš a kávový karamel.Nyní vlastní cukrárnu skupina Koh-i-noor, pronajala ji ovšem společnosti Ambiente Tomáše Karpíška. Už při pohledu na luxusní skleněné lustry a stylové uniformy personálu, navržené do detailu tak, aby dokonale zapadly do reinstalované prvorepublikové atmosféry, člověka napadne, že to všechno nestálo málo a že na tom provozovatelům asi hodně záleželo. Gourmetguru si nemohl nevšimnout, jak se některým hostům při příchodu objevoval na tváři němý úžas.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.