Restauraci Mlýnec čeká uzavření a rozsáhlá rekonstrukce kuchyně a interiéru.
Foto: archiv restaurace Mlýnec
Podzim je poslední možností pro návštěvu restaurace Mlýnec v současné podobě. Na přelomu roku se uzavře a podrobí rozsáhlé rekonstrukci. Začátkem října proběhne ve vybraných pražských restauracích festival švýcarské gastronomie.

Zvěřinové menu a velká rekonstrukce v Mlýnci

Podzim je v plném proudu a to pro české kuchaře znamená jediné – zvěřinové hody. Na ty se Gourmetguru těší každý rok. Když zaslechl, že pražskou restauraci Mlýnec čeká v zimě uzavření kvůli rozsáhlé rekonstrukci interiérů a kuchyně, využil příležitosti ji ještě předtím navštívit a ochutnat "lesní plody" z říjnového menu.

"Ve spolupráci s architektem Pavlem Křížem připravujeme interiér inspirovaný přírodou. V žádném případě se už ale neobjeví mech," prozradil Pavel Štěpánek, manažer restaurace, úkol pro architekta, který stojí rovněž za interiéry podniku Signature na okraji Brna či olomoucké Entrée.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.